Varning!! för de är riktigt goda!
Ingredienser:
3 ägg
1 dl sukrin melis
0,5 krm stevia
1,5 dl mandelmjöl (jag malde mandlar själv)
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 msk kakao
1 dl grädde
75 g smör
Glasyr:
100 g mörk choklad (minst 70%)
1 dl grädde
Topping:
1 dl kokosflingor
• sätt på ugnen på 175 grader.
• ta en form 20*30 och lägg i ett bakplåtspapper.
• vispa ihop äggen och sötningen.
• blanda sen ner de torra ingredienserna i smeten.
• vispa sen i grädden och smält smör.
• häll över smeten till formen och in i ugnen i ca 20 minuter.
Undertiden kakan är inne i ugnen så kan du blanda i hop glasyren.
• häll i grädden i en kastrull på spisen, lägg sen i chokladen och låt den smälta. Rör ihop.
• ta ut kakan när den är klar och häll på glasyren.
• strö sedan på kokosflingorna över.
Tada! Klar! Låt svalna innan du äter. Sjukt god!
(jag kör allt laktosfritt, så den är laktosfri, glutenfri och sockerfri.)
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar