Här kommer receptet:
ingredienser:
1 dl vispgrädde
200 g smetana
4 msk surinMelis
1 tsk vaniljpulver
3 getatinblad
Kakao
cavalier stevia mjölkchoklad
3 passionsfrukt
Jag blandade allt och sen kokade jag det. Undertiden låg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Ta av såsen och delade upp det i 2. Ena lät jag vara vaniljsmak på, den andra hade jag i 1 msk kakao. Och sen i med 1 1/2 gelatinblad i varje smet. Hällde upp vaniljen i 2 vinglas och chokladen i 2 andra vinglas. (sammanlagt 4 portioner) Ställde in glasen i kylen och lät de står där tills de stelnade. (ca 2 timmar) till serveringen rev jag cavalier stevia mjölkchoklad över den med kakao i, och den med vanilj hade jag 1 1/2 passionsfrukt per glas.
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar