Ingredienser:
500 g räkor
500 g torsk
2 stora lökar
2 klyftor vitlök
2 msk smör
1 burk hela skalade tomater
1/2 L fiskbuljong (1 tärning)
1 dl vitt vin
1 tsk söndersmulad timjan
2 dl hårt vispad grädde
1/2 dl finhackad dill
Gör så här:
Skala räkorna, kär torsken i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken/vitlöken. Tillsätt tomater, buljong, vin och timjan. Låt sjuda i 15 min. Lägg i fisken och koka ytterligare 5 min. Tillsätt räkorna. Vispa grädden och häll ner den i soppan. Strö över dill. - klar!
Brödet hittar ni här: http://nannoslifestyle.blogspot.se/2012/11/snabbt-brod-i-ugn.html?m=1
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar