måndag 13 februari 2012
Semla!
2 1/2 dl Pofiber (finns i de glutenfria hyllorna.)
2 tsk bakpulver
1/2 msk Fiberhusk (finns i de glutenfria hyllorna.)
2 krm kardemumma
1/2 dl sukrin
2 krm kanel
1 tsk vaniljpulver (finns på hälsokosten.)
4 ägg
1 dl grädde (laktosfri)
1/2 dl smetana (laktosfri)
• Sätt på ugnen på 200 grader.
• Vispa äggen, grädden och smetana till en jämn smet.
• Blanda den torra ingredienserna och häll över och rör i hop den med smeten.
• Låt stå och svälla i 15 minuter.
• Använd en muffinsplåt.
• Klicka i smeten.
• In i ugnen tills de blivit gyllenbruna.
Mandelmassa:
1 dl mald sötmandel
1 msk sukrin
2 msk grädde
• blanda allt i matberedaren.
.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar