söndag 12 februari 2012

Pizzabullar!

2 pkt bacon
2 msk tomatpuré
1/2 tsk sambal oelek
6 ägg
1 dl grädde
50 gram färskost
75 gram smält smör
1 dl mandelmjöl
1/2 dl Pofiber
1/4 dl Fibrex
1 1/2 tsk bakpulver
2 msk pizzakrydda
Salt och vitlökskrydda
2 msk Fiberhusk
3 dl riven ost



Sätt ugnen på 175 grader. Strimla och knaperstekt bacon, lägg det på papper så det överflödiga fettet torkas bort.
Blanda med sambal och tomatpuré och ställ åt sidan.

Vispa ihop ägg, grädde och färskost och vispa sen ner det smälta smöret. 

Blanda de torra ingredienserna och vispa ner dem. 
Blanda sen ner osten och fyll sen muffinsplåtens alla hål med smeten.
Tryck sedan ner ca 1 msk tomatbacon i varje form och bred över lite av degen så det inte ligger helt ovanpå. 
Ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
Är goda både varma och kalla.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar